dijous, 11 d’abril del 2013

Futbol sala cadet "a" (J10) Circolo calcio scuola iataliana vs Sant Miquel

S'ha avançat el partit d'aquesta jornada al camp de la scuola italiana. El partit s'ha disputat en un camp molt lliscant i petit, fent que el joc hagi estat molt vibrant i intens durant tot el partit.

Poc futbol tècnic i massa contacte ha provocat un cert desencís durant la primera part als nostres jugadors tot i arribar amb un marcador de 2-3 a favor. L'inici de la segona part ha estat força igualat i en una jugada ràpida de transició porter pivot ha provocat l'empat.

Els nostres jugadors han sabut mantenir la calma i amb molt d'orgull i saber fer han tingut gran part de la segona part sota control, tot provocant grans ocasions de gol. Aquests han anat arribant i el resultat final de 3-7 dóna clar exemple de la diferència entre ambdós equips.

El resultat hauria estat força més gran si no fos pel gran encert del porter rival. Amb aquest resultat ens seguim mantenint en la part alta de la classificació i amb opcions de poder acabar la temporada amb grans possibilitats.

El procés d'aprenentatge de la primera fase està donant els seus fruits i l'equip el veig molt més madur i adaptat a les condicions de la categoria.