divendres, 12 d’abril del 2013

Bon partit contra el líder del grup

Avui divendres 12 d'abril l'equip pre-aleví de futbol hem disputat un apassionant matx al camp del líder del grup. Després d'un bon entrenament i haver canviat la mala dinàmica actitudinal, hem disputat un intens partit amb una gran actitud per part de tots els jugadors.

Amb uns 10 minuts de retard sobre l'hora d'inici del partit degut al trànsit ha començat el encontre en un camp petit, molt petit. Ben aviat ens hem posat per davant al marcador amb un xut llunyà del Jon. En un camp tan petit, és difícil controlar el partit, fèiem el que podíem. Quan faltaven un parell de minuts hem encaixat l'empat. El segon quart ha estat un intercanvi d'ocasions entre els 2 equips, amb molt bones parades del nostre porter Roger. En una pèrdua tonta de pilota, s'han posat per davant al marcador. Hem anat al descans amb una derrota per la mínima. Ens havíem donat compte que podíem guanyar. Dit i fet, el Ramón a la primera jugada del tercer quart ha sacat del mig camp xutant i ha fet gol. Gol directe de saque de mig camp. Hem treballat molt per mantenir el marcador i buscar el tercer, però en un desencís defensiu l'equip local s'ha avançat en el marcador 3-2. Hem començat l'últim quart amb altes aspiracions de remuntar, però a una de les primeres jugades ells s'han posat 4-2. Al cap d'un minut, hem provocat una falta prop de l'àrea. En Ramon, el nostre especialista en faltes, ha sortit ha marcar el gol i l'ha fet. 4-3, tornàvem a estar al partit. Ens hem bolcat a l'atac per buscar l'empat, la qual cosa ha fet que ens marquessin el 5-3. Tot i això encara no donàvem per perdut el partit i a la jugada següent en Roger, el nostre porter, ha decidit xutar, i ho ha fet tan bé que ha marcat un gol de porteria a porteria. Pocs porters poden dir que han fet un gol, i ell l'ha fet. Faltaven 5 minuts i encara podíem remuntar, però el que ha passat és que de nou s'han posat a 2 gols al marcador 6-4 a falta de 2 minuts. Aquest cop sí, els jugadors estaven fosos, ens havíem posat 2 cops a un gol al darrer quart i com només faltava 1:30 minuts, els nois han marxat del partit que ha provocat el setè de l'equip local.

El resultat de 7-4 però no reflexa la realitat d'un partit que ha estat ajustat en tot moment en una pista molt petita on s'ha fet molt difícil la pràctica del bon futbol.

D'aquest partit ens hem d'emportar moltes coses, si entrenem bé i ens esforcem, el partit desprès surt bé; no ens hem d'enfadar amb els rivals perquè es fiquin amb nosaltres, l'únic que podem fer és lluitar i demostrar al camp qui som; si xutes marques... i moltes altres coses que hem après al partit d'avui.

M'agradaria felicitar a l'equip pel canvi d'actitud dels darrers 2 dies. Espero que segueixi així, perquè si hem tingut contra les cordes al líder, podem guanyar la resta!