dissabte, 6 d’abril del 2013

Basket Nou Barris - Junior CSM M.

Un partit més amb la dinàmica de tot l'any, ens presentàvem al camp del Nou Barris amb sis jugadors….

Tot el partit en una defensa zonal, tancats per conservar-nos de les faltes. Tot i això els locals van començar molt endollats des de el 6,25, i ens portava a acabar el primer període per 20-11. Al següent quart vam endurir la defensa i al descans tant sols perdíem d'un punt, 29-28.

Després del descans, seguíem amb la mateixa actitud, a defensar ben tancats al darrera i en atac a tirar qui estigues sol i a passar-ho bé! Així que amb casi 6 triples consecutius i aconseguint 26 punts en el tercer període vam trencar el partit i axis vam aguantar la renta de punts per endur-nos la victòria per 60-69!

Felicitats nois! Ara queden set partits a veure si es pot acabar la temporada gaudint i amb bon sabor de boca!

Parcials: ¼: 20-11, 2/4: 9-17, ¾: 13-26, 4/4: 18-15.

-Clavera, I.(14), Barrado, D.(15), Guilera, J.(2), Grau, E.(0), Aragón, A.(25)-5inicial- Conangla, P.(13).