dissabte, 20 d’abril del 2013

Sant Miquel vs Sant Andreu i Sant Andreu vs Sant Miquel (Handbol aleví)

Ahir l'equip d'handbol Sant Miquel va tenir un doble partit contra el Sant Andreu. Ja que el primer dels dos portava suspés 4 vegades i es va decidir jugar al camp del rival fen de local per poder així realitzar-lo definitivament.

El primer partit, que jugavem com a locals, es va demostrar un gran joc dels nostres jugadors. Forts en atac i atents en la defensa que va permetre guanyar el primer dels quatre quarts. Cal esmentar la gran actuació del Toni. Pel que fa al segona vem tenir algunes dificultats en atac i masses perdues de pilota dels nostres, això va comportar una derrota que igualava les coses. Finalment els dos últims quarts i amb la bona actuació del atac, de les ajudes, de la defensa, del percentatge a porteria i els porters va portar-nos a dues victòries. Una per un ajustat gol i la segona amb comoditat. 

Primer quart: 7-5
Segon quart: 5-7
Tercer quart: 6-5
Quart quart: 5-2

Partit guanyat!!

Respecte el segon partit el joc va seguir igual però gràcies a l'esgotament dels rivals vem poder jugar amb molta més comoditat. Tot ens va sortir com esperavem i la victòria va ser molt amplia. Cal dir que abans d'aquest segon partit varem decidir fer tres quarts per l'agutament dels rivals i així guanyaria el millor de dos. Així que vem anar per feina i amb un sorprenent treball del Max, l'Àlex Ayala, l'Alex Griera i la resta de l'equip varem tenir una amplia victòria en els dos priemrs quarts. 
Vem utilitzar el tercer per fer proves amb alguns jugadors perposteriors enfrontaments amb els rivals. 

Felicitar també els nostres companys Nacho Fargas i Dani Sirera per haver vingut ha animar. 

Primer quart: 2-8
Segon quart: 2-7
Tercer quart: 13-8
Quart quart: Vem decidir deixar-lo en empat 5 a 5. 

Bon cap de setmana

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest partit em va agradar molt.
Vam fer alguns pasos o dobles,peró igualment,va estar bé.
Seguim així!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miquel Fíguls :):):):)

toni ha dit...

Divendres vam jugar tots molt bé. Va ser un partit complert perquè vam fer moltes ajudes,també vam obrir el camp... i vam poder guanyar els dos partits.Tenim que seguir així!!!

Neila Franch13 ha dit...

Moltes felicitats!

Anònim ha dit...

Els dos partits vem jugar molt bé molts vem tirar per el punt dolent algún va ser molt bo pero altres no. Pero lo que importa es guaya el partir i divertirse.

Alex Bergholt

fargas ha dit...

molt bon partit !! csm a la final !!!

alex ha dit...

divendres vem jugar be pero jo vaig fer 4 passes molts cops i ara ja se per que es.
Tenim que seguir així.

alex ayala ha dit...

vem guanyar els dos partits i jo crec que vem jugar molt be,el max i el dani van fer molt bones parades.

Anònim ha dit...

El partido q hemos disputado no ha estado nada mal, tampoco hemos hecho un partidazo, pero bien, esta bien. Aún que no veo posible el pase a la final, ya q jugamos contra los corazónistas, pero si no recuerdo mal hace dos temporadas empatamos con los corazónistas a dos cuartos, ¿puede q repitamos ese empate este partido contra los corazonistas? Aaaaaa, no se eso depende del equipo, así q VAMOS A DARLO TODO DE NOSOTROS VAMOS A PLANTAR CARA A LOS CORAZONISTAS, ¡¡¡PORQ SOMOS EL SANT MIQUEL!!!!!! Ánimos!!!!!!!!!