dissabte, 13 d’abril del 2013

Sant Miquel vs SAFA Horta (Handbol aleví)

Aquest cap de setmana l'equip aleví d'handbol ha guanyat un partit molt important per seguir aspirant a les places superiors de la lliga.

El partit ha començat molt malament per nosaltres, però la culpa ha estat nostra. Com sempre hem arrat del mateix. Poques ajudes en atac, no hem obert espais i asobre ens ha faltat imaginació per crea ocasions en el primer quart. Al final quart perdut amb un 2-4 en el marcador. El partit es complica.

Amb el partit en contra i amb poques opcions de canvis de jugadors referents en atac per causa de la indisposició de l'Àlex Ayala i dels lesionats Nacho Fargas i Daniel Sirera la millor opció era posar a un dels nostres portes de jugador. El Daniel Arbués, jugador de molts reflexes i gran velocitat. I amb l'ajuda d'atac del Nacho de Merlo i Àlex Griera, les tres parades del Max i la forta defensa del Fernando hem pogut guanyar el quart amb un parcial de 5-4. Molt ajustat però que ens posava l'empat momentani.

El tercer hem decidit posar el Daniel Arbués de porter ja que el teniem calent del quart anterior. L'Àlex Griera, que ha fet un gran esforç jugant tres quarts seguits.El Toni que apretat molt els rivals amb defensa i que ultimament s'esta destapant en atac demostrant que pot ser un referent en atac. El Diego que és ens serveix per crear ocasions gràcies a la seva creativitat en atac i l'Àlex de Merlo que es un dels millors jugadros a l'hora d'ajudar a un company en atac per rebre la pilota i seguir jugant amb la possesió d'aquesta quan el company no té opció de llançament, de fer tres passos o botar la pilota i l'únic que pot fer es passar-la. Al final i gràcies a les qualitats personals de cada un d'ells vem poder guanyar el tercer quart i assegurar-nos l'empat. Resultat final 7-4.

A continuació va arribar l'últim quart i definitiu que ens donaria l'empat o la victòria. El descans que varem de tenir va ser força intens i varem parlar de la funció de cada un dels jugadors que sortiría al camp. El Diego i Nacho de Merlo com a referents en atac, mentres que el joc del Àlex de Merlo i el Yago va ser que  estiguessin més intensos en defensa. Al minut cinc vem demanar temps mort per poder donar una treva als nostres jugadors i polir un parell de coses abans de jugar els últims cinc minuts del partit. En aquell moment el resultat era de 4-1. Vem fer un canvi, Àlex de Merlo per Fernando, i vem jugar els últims cinc minuts per intentar mantenir la pilota sense deixar d'encarar a portería. Vem aprofitar l'entrada del Fernando que estava més fresc per apretar més en defensa al seu rival i el resultat va ser guanar el quart 6-2 i la victòria del partit.

Per part dels entrenadors felicitar L'Àlex Bergholt, el Nacho Fargas, el Daniel Sirera i l'Àlex Ayala que van venir ha animar quan no estaven convocats o estaven lesionats. El primer gol de la temporada i no últim del Toni i el comportament exemplar i treball del Yago durant el partit.