divendres, 19 d’abril del 2013

FUTBOL SALA CADET "A" (J11) SANT MIQUEL vs CARLIT

Partit molt dur el jugat aquesta tarda contra el Carlit, equip rocós, fort i força ben treballat. La veritat és que , tot i notar el fet de no haver entrenat durant la setmana, els nostres jugadors han demostrat molt coratge i han sabut llegir força bé el partit.

L'equip rival ha plantejat una defensa tancada i aprofitar les contres per a fer-nos mal. A l'inici el nostre joc d'atac ha estat una mica espès i les grans intervencions del porter rival ens han fet patir força, sobretot pel gol encaixat en una de les primeres aproximacions de l'equip rival.

Tot i això, en una bona jugada col·lectiva, l'Álvaro ha fet un gran gol. A la segona part hem intentat fer un joc més directe i resguardar les esquenes en possibles contres. Això ha provocat que l'equip rival tingués poques arribades i nosaltres tinguèssim més controlat el joc. Dos gols més han fet que agaféssim un cert avantatge. Un gol de l'equip rival a falta de poc ha fet patíssim una mica més del compte.

Un aspecte que voldria comentar és el fet que avui hem estat massa pendents de les decisions arbitrals i la meva actuació no ha estat la més encertada. Voldria demanar disculpes i m'agradaria fer-ho extensible a la resta de membres de l'equip. Hem d'entendre que arbritar no és una tasca fàcil i hem d'intentar ajudar a la seva feina.

Només em quedar felicitar a tots els jugadors per afrontar un partit gens fàcil i el seu gran esforç.

Resultat final: 3-2
Golejadors: Álvaro (2), Nilo (1)