diumenge, 7 d’abril del 2013

Derrota del Handbol Aleví

Ahir l'equip de l'handbol aleví va ser derrotat per el voramar, un equip que va ser superior en els 40 minuts de partit. 

Per part dels nostres, falta d'imaginació en atac i poca motivació en defensa. Sembla que l'equip es desmorona si els de sempre no surten a donar pit. Falta millorar alguns espectes en el terreny de joc ja que ultimament estem perdent massa possesió de pilotes per males passades i intercepcions dolentes. 

L'altre part negativa va ser la lessió del nostre jugador Dani Sirera. Esperem tenir-l'ho aviat.

S'ha de seguir treballant.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

el partit va estar be ,pero tindriem que aber tirat pel punt bo

Miquel Figuls

Anònim ha dit...

Podriamos haber jugado mejor.Deberiamos haber jugado como un equipo.la próxima vez lo aremos mejor.


Alex Bergholt

Daniel sirera ha dit...

vem perdre, vem jugar vastant bé però podriem haber jugat millor. No vem defensar molt bé, i tenim que tirar per el punt bo.

daniel sirera ha dit...

Vem petdre, teniem que haber defensar més i tirar per el punt bó; ja veurem si el próxim partit ho fem millor i intentem guañar. ÀNIMS!

nacho de merlo ha dit...

dani recuperat osento=(=(=(=(
vam fer un partit no gaire bo juguem millor anims!!!!1

Anònim ha dit...

tot qe el partit del divendres qe es va anular jo crec qe el dissabte auriem pogut jugar molt millor em de mllorar molt i molts anims al sirera

Anònim ha dit...

vem caure en tots els despectes aixo vol dir q no som perfectes i tenim q millorar

max

Anònim ha dit...

vem perdre i no vem jugar be i tindriem q haver jugat millor, no vem defensar prou i no tot els tirs eren pel cantor bo
anims
max

PEPITODIEGO ha dit...

en aquest partit, no vem estar molt motivats en guanyar, ja que el Tobe ens deia, una i una altre vegada que tiresim per el punt bo, no el feiem cas.
Després, un altre motiu per el que em perdut es que el numero 16 era molt bó ja que ningun defensa el podia parar. ANIMS!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hemos jugado un partido contra un equipo q a veces lo hemos ganado de paliza y hoy lo hemos perdido, la cuestión es: como es eso? Pues muy fácil, tiramos por tirar , pasamos sin claridad...y yo me pongo el primero en estos fallos, esperemos q la próxima vez contra este equipo se corrijan los errores