dimarts, 3 de març del 2015

Junior CSM M.BQ. - Orlandai

Avui hem acabat el darrer quart que quedava del partit, un partit que fa dues setmanes va estar bastant igualat des del principi, però que avui ja ha sigut una altre història.
Durant la primera part vam estar dins del partit gràcies a la bona defensa i en l'encert  en els triples, ja que de 24 punts que portàvem al descans, 15 eren des de  6.25.
La represa va estar marcada per el desencert i les quatre gotes que queien, que van fer que el tercer quart fos poc vistos i que no poguéssim jugar el últim quart.
Aquest quart període jugat dos setmanes després, ha començat amb mal peu... un parcial 0-6 donava certa avantatge als visitants, però des del treball en defensa i poden còrrer ens hem recuperat. I per acabar tres triples i el gran esforç en el rebot ofensiu ens ha donat una gran victòria, amb un marge més ampli del que s'esperava.
Dissabte a les 10.30 darrer partit de la primera volta, a veure si aconseguim la cinquena victòria i estem al màxim per plantar cara la següent contra els Arcs a casa.
Parcials: ¼: 16-10, 2/4: 8-12, ¾: 8-7, 4/4: 21-12.
-Serrat, I.(10), Lopez, A.(8), Park, C.(3), Rebollo, A.(6), Clavera, I.(10)-5inicial- Mora, V.(8), Conangla, P.(8).