dilluns, 16 de març del 2015

Handbol Pre Benjami: Sant Miquel vs Proa

Partit que vam jugar amb un jugador més, ja que, l'equip contrari no presentava jugadors suficients. Així que, vam haver de fer un canvi de plantejament per tal de que aquest jugador de més es fes notar sobre el camp.

El primer quart vam fer una defensa molt bona, el jugador del nostre equip que no tenia  a qui defensar va fer unes ajudes impressionants i va estar molt actiu tant en atac com en defensa. El marcador al final del quart va reflectir aquesta bona defensa: 5-1.

El segon quart va ser bastant més disputat i es que en defensa no vam estar gaire desperts i en atac no vam saber aprofitar aquest avantatge de tenir un jugador més a pista. Vam acabar guanyant per la mínima (5-4)

El tercer quart vam tornar a fer aquesta defensa agressiva que tant bé fem però en atac no vam saber obrir els espais suficients com per guanyar el quart i vam errar masses passades. Al final el marcador va quedar en empat (2-2).

L'últim quart, amb el partit ja guanyat, el nostre equip es va relaxar massa i això ens va passar factura. En defensa vam estar bé però en atac vam continuar sense trobar espais i vam empatar una altre vegada (3-3).

Resumint, en defensa hem estat bastant millor que altres partit però en atac no sabem veure espais i l'elecció de passades i de llançaments no va ser adient. No podem tornar a empatar cap quart sent un més al terreny de joc. Ara ens espera un partit molt dur contra la Bonanova i espero que els hi donem guerra.