dilluns, 9 de març del 2015

Junior CSM BQ M. - Parroquia St Bernat

Cinquena victòria consecutiva, i ben treballada!
Tot i el bon començament dels rivals, durant tota la primera part vam estar aguantant i no deixant aconseguir cap gran avantatge pels visitants. Així doncs marxàvem al descans 27-30, 18 punts del millor jugador del sant Bernat el numero #14.
Durant la segona part, a traves d'alternatives defensives, vam poder parar al seu millor jugador, això va portar als visitants a no saber que fer en atac... per contra, nosaltres estàvem jugant força bé en atac, portant el ritme del joc i anotant a molta solvència!
En definitiva, una gran segona part, ens va portar a una nova victòria! Molt bones sensacions en els últims partits, si seguim així podrem optar a ser primers de grup! Però no ens confiem i a seguir pencant!
Parcials: ¼: 14-16, 2/4: 13-14, ¾: 18-7, 4/4: 21-3.
-Serrat, I.(6), Riera, M.(9), Mora, V.(10), Rebollo, A.(5), Bisbe, M.(8)-5inicial- Lopez, A.(10), Park, C.(4), Clavera, I.(10), Conangla, P.(4).