divendres, 13 de març del 2015

Futbol sala Juvenil "B" (J8): Secretari Coloma vs Sant Miquel

Es nota que portem algunes setmanes amb algun entreno perdut per la pluja o amb falta d'efectius per malaltia i avui hem començat el partit una mica apagats, però poc a poc ens hem anat connectant i a falta de 6 minuts per arribar al descans ens hem avançat amb una bona jugada del Pablo de pívot que li ha deixat la pilota a l'Álvaro perquè encetes el marcador. A falta d'un minut per arribar al descans una bona jugada col·lectiva amb un bon pase del Sergi a l'Álvaro hem aconseguit el segon. 

A la segona part hem començat molt enxufats en defensa i cal reconèixer el bon paper que ha fet el Jorge a la posició de tanca i l'Àxel, que ha fet intervencions de mèrit i ha organitzat molt bé l'equip. Amb aquest bon treball defensiu hem anat controlat el tempo del joc i amb possesions força llargues hem tingut el domini de la pilota. En una bona jugada de pívot, avui molt importants; el Moisés ha fet un xut llunyà i ha fet pujar el tercer gol al marcador. Al cap de poca estona, l'Arnau amb una voleia impressionant ha aconseguit tancar el partit amb el quart gol. Únicament ens han sobrat els darrers cinc minuts, on amb un joc força desgavellat, hem encaixat un gol i ens ha quedat un cert mal regust de boca. 

Tot i això, cal reconèixer el gran esforç de l'equip, i en especial de l'Álvaro, que avui ha irat dl carro i ha ajudat moltíssim en defensa.


Resultat: 1-4

Golejadors: Álvaro (2), Arnau (1) i Moisés (1)




1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats Cracks!!!