diumenge, 15 de març del 2015

BENJAMÍ FEM. DE BASQUET

Centre Catòlic l'Hospitalet  30 – 20  Col·legi Sant Miquel

Aquest dissabte vàrem anar a jugar a l'espectacular pavelló de l'Hospitalet. Un luxe de pista que les nostres benjamines van al·lucinar. El partit va començar fluix i ens va costar reaccionar fins el tercer període. A partir d'aquí, els llançaments van començar a entrar i l'augment d'agressivitat en defensa es va fer notar. Tal va ser així, que es va arribar al final del partit amb pròrroga. Aquests últims 5 minuts, l'equip de l'Hospitalet va anotar la primera cistella ràpidament.  A partir d'aquí, ens vàrem enfonsar amb les continues faltes que rebíem i les continues faltes que ens xiulaven en contra. L'Hospitalet va aprofitar molt be aquesta situació per anotar el parcial de 10 – 0 final.  Costa imaginar que en tot un partit, un equip anoti 20 punts, i només en els 5 minuts de pròrroga, n'anoti 10.
El punt negatiu que trec d'aquesta jornada és la manipulació de les actes un cop iniciat el partit. L'entrenador és la persona responsable i encarregada de donar les sortides de cada període i revisar que es compleixi la normativa de períodes màxims jugats per cada jugadora. Doncs bé, en les sortides del 6é període, la taula es va copsar que l'equip d'Hospitalet incomplia aquesta normativa. La solució que van decidir el tutor de joc del Consell Esportiu de l'Hospitalet i l'entrenador local va ser, de modificar l'acte fins a tres jugadores les seves sortides (4 canvis en total), com si no hagués passat res!! (tal i com es mostra a la còpia de l'acte). Les meves explicacions de la normativa, només van servir per enfrontar-me amb els 2 entrenadors i el tutor de joc. L'emprenyada i indignació que tots dos entrenadors de l'Hospitalet van tenir contra mi va ser totalment fora de lloc, amb el tutor de joc donant la raó a l'equip local.  Tot va ser així, que l'arbitratge es va descompensar de manera exagerada, acabant amb moltíssimes faltes d'equip, expulsada ràpidament per 5 personals la nostra jugadora més anotadora, no xiulant ni una falta en contra,… ….en fi, una cosa increïble de veure. Personalment vaig marxar del partit amb la sensació d'haver estat estafada.
Traient la part positiva del partit, les benjamines de Sant Miquel van jugar la seva primera pròrroga. Van aprendre que un partit de bàsquet no es pot empatar i s'ha de jugar un temps extra per desempatar i trobar el guanyador del partit. Les emocions van estar a flor de pell fins l'últim moment.