dilluns, 2 de març del 2015

Aleví Femení de Bàsquet

AEE Institut Front Marítim 51 - 57 Col·legi Sant Miquel

 

Divendres vam jugar un partit molt complicat contra un rival amb el qual ja ens havíem enfrontat i sabíem quins eren els seus punts forts.

 

Tot i remarcar i insistir en el seu contraatac i en controlar el rebot defensiu, els dos primers períodes vam rebre parcials de 10-3 i 10-2 a base del que havíem parlat abans d'iniciar al partit. A més a més, nosaltres vam tenir un gran desencert i això va ajudar a que la diferència fos tant gran.

 

Tot i això, al tercer període vam aconseguir aixecar el cap i creure'ns que podíem treure el partit a base del bon treball i així va ser. Ofegant les línies de passada, corrent ràpid al contraatac i agafant el rebot defensiu (tot i que és el que més ens costa), vam acabar el tercer període amb un parcial de 5-19.

 

La resta del partit va seguir en la mateixa línia, és a dir, amb moltes ganes, concentració i actitud i, tot i que en algun moment, el desgast físic de ser només 7 jugadores va fer que ens relaxéssim una mica, vam treure el partit endavant aconseguint una nova victòria contra un rival potent.

 

Divendres ens toca rebre a l'Escola Voramar, equip amb el qual anem empatades en segona i tercera posició.

 

Felicitar a totes les jugadores per l'esforç i l'actitud.

 

Toca seguir així!

 

Carla.


4 comentaris:

Unknown ha dit...

Gracies Carla. Va ser un super partit! Felicitats a totes!!!!!

Anònim ha dit...

estan millorant moltíssim

Paula i Cris ha dit...

Vinga em de jugar super be contra el Voramar!!!

Maria Serrano ha dit...

molt bé noies hem de seguir així, hem de donar-ho tot en el partit contra el Voramar