dissabte, 19 d’octubre del 2013

Thau vs Prealeví Femení SantMiquel

Divendres tarda el prealeví va començar la lliga a casa de l'escola Thau.
El resultat final va ser una derrota 52 a 39. Jugavem contra un equip difícil, amb noies molt rápides i altes, vam començar el partit una mica adormides i poc a poc la diferència al marcador era més gran.
Però després de la mitja part va semblar que comencès un altre partit, les noies van començar molt motivades i van fer en 2 minuts un parcial de 0 a 8. Poc a poc retallavem la distància al marcador i a l'altre equip li costava més anotar.
El resultat final va ser una derrota però vam poder veure un gran partit, on les nenes no es van rendir i van lluitar fins al final.
Per tant això ens demostra que ens queda molt per aprendre, que hem d'entrenar encara millor però que aquest és el camí!
Felicitats noies

Anna Jarque

6 comentaris:

Anònim ha dit...

o quina pena la proxima sera

Anònim ha dit...

Hola noies!!!
Quina pena el resultat;vam trigar una mica en posar-nos les piles.
Però a la segona part em vaig quedar impressionada per lo bé que vam jugar.
Tenim uns fitxatges nous genials i faràn que siguem millors perque s'esforcen i ens donen més possibilitats per guanyar els partits.
Anna,segur que el proper ho fem millor!

Irene Bernat

Paula ha dit...

El divendres passat vam jugar contra el Thau, era molt difícil de guanyar, perque son altes i corren molt. A la primera part va ser difícil pero a la segona totes ens vam posar les piles per intentar guanyar. Pero no vam poder guanyar la próxima será.El nostre equip va jugar molt bé i ens ho vam passar molt bé. Ànim

Unknown ha dit...

hola noies,el partit contra el Thau va estar bé peró la segon part es va notar que ens vam esforçar mes.El partit del divendres ens em d'esforçar desde el principi i aixi tot sortira millor.
ANIMS!!!
adeuuu

Unknown ha dit...

hola noies,el partit coontra el Thau va estar bé peró el divendres ens em d'esforçar desde el principi i aixi tot sortira millor.
ANIMS!!!!!
adeuuu

Anònim ha dit...

Força!!! La pròxima serà!!!

Núria 5è C