divendres, 25 d’octubre del 2013

FUTBOL SALA CADET "A" (J2) PERE VERGÉS vs SANT MIQUEL

Partit sense masses opcions davant d'un equip més potent físicament i tàcticament millor preparats. Ja podem dir que el camp no acompanyava (gespa artificial) i altres aspesctes que no podem controlar (decisions arbitrals, que no han estat determinants en el resultat final), que la veritat és que l'equip rival ha estat millor en molts aspectes del joc: atac, defensa, intensitat i lectura de partit.

La predisposició inicial d'anar a pressionar no ha estat una bona lectura del partit per part meva, i en pocs moments hem pogut robar pilota. Ells han estat més precisos en la tècnica davant un camp que estan molt acostumats a jugar. Ens han mogut fora de les posicions i així ha arribat el seu primer gol. Tot i que hem intentat estar intensos en defensa, contra un físic potent com era el seu no hem tingut cap opció a l'hora d'anar al xoc, i quan hi hem anat arribàvem a destemps, com en segon gol, provocant un penal.

En atac no podíem sortir de la pressió i el treball de pívot avui no ha donat fruits. Intentàvem jugar la pilota massa al peu i davant un equip més fort físicament molt sovint perdíem pilota en zona de creació, aspecte que ens ha penalitzat molt.

Hem arribat amb un 2 a 0 en contra a la mitja part i sense tenir bones sensacions, doncs no hem creat perill. A la segona part, i amb la intenció de tenir més presència a dalt, ens hem posicionat 2-2 i ha semblat que podíem avançar amb més comoditat. Tot i axò, en una bona jugada de l'esquip rival, on ens ha faltat contundència (per fer falta) han marcat el tercer gol. Després d'això i gràcies a l'empenta que ens ha aportat l'Álvaro durant tot el partit, hem aconseguit reduir diferència. Semblava que la cosa podria canviar, doncs hem tingut uns minuts intensos i on semblava que ens possàvem dins del partit, però una genialitat del seu pívot (autor avui de cinc gols) ens ha tornat a una posició molt difícil. 

Fins al final ens hem posat a jugar de cinc, i la veritat és que no ho hem fet millor. Cal estar molt més atents a les possibilitats que ofereix aquesta opció del joc i demostrar el que portem temps treballant en els entrenaments. Pèrdues absurdes en posicions que hem de tenir les idees més clares ens han penalitzat molt, encaixant dos gols més. 

El resultat final de 6-2 fa justícia al joc dels dos equips, i caldrà que tots ens posem les piles, doncs amb rivals així i exhibint el joc d'avui, a poc podrem aspirar.

A seguir treballant!!!

Resultat: 6-2
Golejadors: Álvaro (1) i Bruno (1).