dissabte, 19 d’octubre del 2013

Jesus Maria Sant Andreu vs Sant miquel (26-37)

Aquest divendres l'equip d'handbol infantil va guanyar el seu primer partit de la temporada en la primera jornada de la lliga davant d'un Sant Andreu molt més fort del que esperàvem.

Des de bon inici, i com es habitual en aquest equip, varem començar fluixos en atac i defensa. I així es va veure reflectit en el marcador des de bon començament amb un parcial de 4-2 i 6-4. La màxima desavantatge que varem tenir durant el partit.

Poc desprès i gràcies a un parell de pilotes recuperades per els nostres centrals, primer el Dani Sirera i a continuació el Nacho Pelaez, van fer que el marcador s'iguales a 7-7. Va ser a partir d'aquest moment que els nostres van començar a treballar una defensa sòlida i un atac constant on va destacar l'Àlex Griera i el Nacho Pelaez. Al final de la primera part el resultat era 11-14.

El principi de la segona varem seguir amb un moviment ràpid de pilota en atac que feia que la defensa del rival estigues deixant més espais i això va permetre que els laterals, central i pivot tinguessin moltes ocasions de llançament a porteria. A mitjans de la segona part el resultat era de: 17-27 i això va fer que la defensa baixes el ritme i comencéssim a perdre pilotes de poca concentració en atac. Al final resultat de 26-37.

En general bona defensa col·lectiva i falta d'idees en atac. Encara falta molta feina per endavant.