diumenge, 20 d’octubre del 2013

AEE Torres i Bages - Juvenil CSM BQ M.

Primer partit i primeres sensacions!  Tot i la victòria per 30-56, davant d'un equip bastant fluix, s'ha de destacar l'esforç i l'entrega dels nostres jugadors,  ja que estem parlant d'un equip format fa,  poc  més d'un mes!
Des de el principi es va veure una clara superioritat a la pista, on a través d'un bona defensa i un bon control del rebot van mantenir a ratlla l´ atac dels locals. Per la nostra part, en atac aprofitant les oportunitats per còrrer i en estàtic jugant amb cap,  els sistemes. La primera part la vam tenir clarament controlada, marxant al descansa 12-26.
A la represa, tot i sortir concentrats i seguir amb la mateixa dinàmica que la resta del partit, vam tenir una estona de descontrol en atac, perdent passes fàcils, perdent la concentració i escollint decisions equivocades... això va portar també a perdre la concentració en defensa i rebent un parcial de 8-0 que posava als locals en partit... 23-30.
Però  en el darrer període vam tornar a posar-nos les piles i acabar amb una bona i còmoda victòria.
Ara toca continuar treballant amb les mateixes ganes i a per el següent!
Parcials: ¼: 4-12, 2/4: 8-14, ¾: 11-12, 4/4: 7-18
-López A.(12), Tomas T.(2), Serrat I.(2), Park C.(8), Rebollo A.(6)-5inicial- Ballús O.(0), Mora V.(7), Calzada E.(2), Mendiry A.(5), Martínez A.(12), Rivero A.(0).