diumenge, 27 d’octubre del 2013

Sant Miquel 23 Voramar 14

Aquest cap de setmana l'equi de Handbol Infantil va guanyar el seu segon partit de la temporada.
Va ser un partit que en principi tenia que ser força còmode, sobretot veient el potencial físic de cada equip. Però com el partit anterior els nostres van començar dormits. Als cinc minuts parcial de 2-2 i als deu minuts parcial de 6-5 a favor. No va ser fins aquest moment que va començar haver un joc sólid i ràpid en atac i una defensa forta en defensa. I així desprès de deu minuts més de joc el parcial de la primera part era de 14-6.

La segona part semblava que la cosa tenia que anar bé, tenin en compte els últims deu minuts de la primera part. Però no va ser així. Altre cop vem fer errades molt tontes en atac i defensa i altre cop això ens va perjudicar. Al final parcial de 9-8 el segon quart.

Resultat final: 23-14