divendres, 18 d’octubre del 2013

FUTBOL SALA CADET "A" (J 1) Sant MIQUEL vs SIL

Nova temporada i segon any a la categoria. 

Ja des de l'inici del partit hem imprès una pressió alta i el control del partit l'hem tingut en tot moment. Hem sabut llegir el partit i en atac hem estat mòbils i ràpids. Tan en atac estàtic com en contres hem estat molt encertat i les jugades a pilota parada han donat el seu fruit en el primer gol. 

Hem tingut paciència i hem mostrat experiència per a jugar un partit pràctic i sense passar apurs en defensa. Després d'una bona jugada en atac estàtic un esplèndit xut de lluny de l'Alberto ens ha fet pujar el segon gol al marcador. La veritat és que podríem haver arribat a la mitja part amb un resultat més ampli.

Només començar la segona part una gran jugada des de l'inici ha provocat el gol del Jorge. Hem sabut controlar el partit, tot i que el Sil ha començat a penjar pilotes i provocar segones jugades. Ja a les acaballes el Bruno d'un bon xut llunyà ha tancat el resultat amb un clar 4-0.

Si l'objectiu d'avui era la de posar a prova el nostre nivell físic i l'experiència guanyada del curs passat, la nota és de notable. Tot i això, hem de seguir treballant, doncs la setmana vinent visitem  a un rival molt dur, el Pere Vergés de Badalona.

Felicitats!!!

Golejadors: Alberto (1), Jorge (1) , Álvaro (1) i b
Bruno (1)