dimecres, 30 d’octubre del 2013

Handbol Aleví: Col·legi Sant Miquel "A" - Club Handbol Poblenou "A"

Partit igualat però partit perdut que no vem saber jugar.
El primer quart (3-8) vem sortir adormits i quan vem voler jugar ells ja estaven massa lluny al marcador. En aquest quart no vem executar cap falta de la manera correcta i això ens va penalitzar moltíssim (nois, s'ha d'escoltar més a l'entrenador).
El segon quart va ser el més igualat (6-6), ho teníem tot de cara per poder guanyar però dos o tres errors nostres ens ho va impedir. Hem de vigilar molt més les passades (no les hem de fer sense mirar).
El tercer quart va ser per oblidar i així ho marca el resultat (0-13). No vem ser capaços de ficar cap gol, si el primer quart vem començar adormits aquest quart encara estàvem al llit. Aquest resultat no es pot tornar a repetir i per això hem de treballar molt més.
I per fi l'últim quart, l'únic que vem jugar d'una manera acceptable i que vem guanyar (5-3). En aquest quart es va veure certa millora al joc. Els jugadors van posar en pràctica conceptes que van fer als entrenaments, a més, van tenir un gran encert de cara a porteria.
Hem de seguir treballant molt si volem fer alguna cosa interessant en aquesta fase.