dissabte, 21 de gener del 2012

Sant Miquel - Duran i Bas (Partit 1 segona volta)

Gran victòria la d'ahir nois!!!

Sembla que el nadal i els turrons no ens han acabat passant factura i hem pogut treure un molt bon resultat de un partit que podia ser complicat! Ni més ni menys que un 5-0!

Es va plantejar el partit amb un aire defensiu amb pablo a la posició de tanca, guillem i gerard a les ales i iker en punta, amb albert a la porteria. En especial mencionar la molt bona i eficaç actuació del nostre porter que segueix en la línia d'acabar guanyant-se la confiança de tot l'equip una vegada més. 

A partir d'aquí la cosa va anar millorant. El primer "tantu" va arribar tot just 3 minuts després de començar el partit i això ens va donar confiança per encarar el que quedava de temps amb molta força. El joc s'anava transformant als nostres peus i no va passar massa temps que el marcador ja havia passat amb 3 gols al nostre favor. Van sortir munta i guillermo a donar-ho tot, junt amb pau i arnau. Al final de la primera part el Gabriel i en Berger van sortir al camp i van continuar la seguent meitat a per totes.

Destacar aquí davant de tothom que ahir per fi va sembrar que tinguessim un equip unit i guanyador que si vol pot demostrar moltes coses en el que queda de temporada. Personalment, felicitar aquista nova actitud perquè em va fer sentir un entrenador de veritat. Gràcies nois, esperen que les entrenaments també puguin ser així!

Ens veiem dimecres!

Resultat final: 5 a 0
MVP: Guillem i Albert
Máxim golejador: Guillermo


Gerard Lombarte Ros


5 comentaris:

gerard ha dit...

Jo tambe ho penso i tenim q seguir així. A Gerard una cosa següent va amb dieresi jejejejeje

GUILLEM ha dit...

Vem fer un gran partit sobretot els primers 20 minuts espero k poguem fer mols 5-0 hahhaha

Gerard ha dit...

Oleeee!!! pensava que ningú ho veuria... ets el guanyador del concurs ortogràfic d'aquesta setmana!! jejejeje es bromaaa!! se'm deu haver colat...

m'agrada veure que algú es pren en serio això del blog!!

marc ha dit...

vem fer un gran partit 5-0. per fi e trobat el blog aquest.esperem que el seguent (següent) partit vagi igual o millor!!!

Anònim ha dit...

Vem jugar un gran partit 5-0. Per fi e trobat aquest blog. Esperem que el seguent (següent) partit juguem igual o millor!!!


MUNTA