diumenge, 29 de gener del 2012

FUTBOL SALA INFANTIL (J2) IES PRINCEP DE VIANA vs SANT MIQUEL

Gran partit el disputat el passat divendres per part dels nostres jugadors de l'equip infantil. Partit d'anades i tornades i amb un ritme de joc molt alt. Els dos equips volien pressionar molt a dalt i això va ocasionar que els nostres jugadors més físics i de més recorregut aprofitessin els espais creats, i que els nostres jugadors més tècnics poguessin realitzar gran passes a l'espai. En Nilo va fer una gran exhibició de la seves qualitats físiques i tècniques fent 5 gols. Tasca gens fàcil en aquesta categoria. També la resta de companys van estar a un gran nivell i molt concentrats, perdent poques pilotes i en alguns moments tenint les idees clares de guanyar les esquenes als contaris. Realment aquesta setmana han treballat molt bé i la seva actitud ha estat encomiable. El partit ha estat exigent en tot moment  i el resultat final ha estat de 1 a 7. Destacar la gran primera part a la porteria per part de l'Axel, on ha mantingut la porteria a zero i també la tornada a l'equip del Jorge a la segona part fent de porter i rendint a un altíssim rendiment, fent parades de gran mèrit quan mai havia jugat en aquesta posició. Comentar la greu lesió de l'Álvaro en l'escalfament amb rotura del braç  esquerrà i que el mantindrà fora de joc durant un temps. Des d'aquí els nostres ànims i una propera recuperació, et necessitem!!!
Com a conclusió, felicitar a tots els nostres jugadors pel gran esforç i treball desplegat. Seguiu així!!!

Golejadors: Bruno (1), Nilo (5), Sergi (1).