diumenge, 22 de gener del 2012

FUTBOL SALA INFANTIL (J1) SANT MIQUEL vs DURAN I BAS

Victòria de l'equip infantil en la primera jornada contra un equip amb les idees molt clares a nivell defensiu i que ens va incomodar molt el nostre atac. L'equip li va costar molt fer bones circulacions de pilota i el treball realitzat durant la setmana semblava que costava portar-lo a la pràctica, doncs l'equip visitant ens va jugar amb força i tancant molt les nostres línies de passada. El penal que ens van pitar a favor força aviat va donar una certa tranquilitat que després es va reflexar amb un segon gol marca de la casa, amb una gran circulació de pilota i bons moviments a l'espai. En la segona part, tot i seguint dominant en el marcador, seguíem perdent moltes pilotes en zona de creació i les idees sovint no les teníem molt clares, però la qualitat dels nostres jugadors de cara gol va ajudar a emportar-nos un partit que a falta de 5 minuts era de 7-0 i va acabar amb 7-3. Un córner no senyalitzat a favor va provocar una contra que va originar el seu primer gol rival  i a partir de llavors ens hem vam anar totalment del partit fent una sèries d'errades no forçades que ens van portar al nerviosisme i descolocació. Hem de prendre el partit com una lliçó de que s'ha de saber fer en cada moment i llegir el partit. L'esforç i entrega per part dels nostres jugadors ha estat molt alta i segur que ens els següents entrenos seguirem treballant els aspectes que cal millorar. Ànims!!!

Golejadors: Álvaro (2), Bruno (1), Arnau (1), Nilo (2), Moisés (1).