dissabte, 28 de gener del 2012

Sant Miquel Infantil - Betania

Segona partit i segona derrota de la segona fase. Un partit complicat davant un equip força bo, tot  i ser només cinc jugadores.

El partit va ser bastant monòton, les diferències mai sobre els deu punts durant la primera meitat, però mai ens vam posar per davant en el marcador. A la mitja part el marcador era de 22-31.

La segona part va començar igualada, però un cinquè sisè on nomes vam anotar 2 punts i vam fer un 0/6 en tirs lliures, va portar a la màxima diferència de 16 punts. Tot i l'esforç final on es van retallar 8 punts i vam entrar en partit un tiple a encontra a falta de dos minuts pel final va tornar a posar un desavantatge de dos dígits (42-53)... Ja no vam poder reaccionar i el partit va concloure 44-59.

Un altre partit que més que guanyar-lo el Betania el vam perdre nosaltres... molts erros en els passes, desconcentració en defensa, 0/13 en tirs lliures, falta de lluita en el rebots... una llarga llista de coses que fan que sigui difícil guanyar partits.

Insisteixo en el fet de que s'ha d'entrenar amb ganes i amb concentració, ja toca començar entendre les coses de l'esport que esteu practicant.

Parcials: 1/6: 8-12, 2/6: 8-12, 3/6: 6-7, 4/6: 8-8, 5/6: 2-9, 6/6: 12-11.

-Arribas J.(2), Rodriguez L.(10), Payet C.(0), Elipe A.(8), Caixas A.(6)-(5inicial)- Pi J.(6), Barrera A.(6), Mattei C.(2), Rueda A.(4).