dilluns, 23 de gener del 2012

Un bon inici de la segona fase

Dissabte a les 12 del migdia va començar la segona fase per l'equip benjamí de futbol. Era un dissabte una mica especial, ja que l'escola s'omplia de visitants, ho haviem de fer bé i així ho vam fer.

Vam començar amb molts ganes i intensitat, tal i com els havia demanat. En Sergi, va ser el que va convertir aquestes ganes en gols. En va fer 2, tots els del primer quart. Al segon quart també vam començar molt atents i concentrats i vam marcar el tercer gol. Vam marxar al descans amb un 3-0 a favor.

El tercer quart el vam iniciar una mica relaxats cosa que va provocar que el Terra Negra, l'equip visitant, anotès l'únic gol per part seva. Per reprendre el joc des del mig camp vam usar la nostra jugada de laboratori, va ser el cop que va arribar més lluny (tinc la sensació, que algun dia marcarem). El gol en contra ens va fer despertar i vam remontar el parcial del quart.. L'últim quart l'iniciavem amb un 5-1. Va ser un últim quart força tranquil on vam rematar la feina amb un sisè gol.

Va ser un bon partit que demostra als nens que si ens hi posem, nosaltres podem! Ara, cal dir que cal estar una mica més atents en defensa ja que el gol va venir un error en defensa.

Nois, crec que si treballeu així farem una bona segona fase.