dimarts, 24 de gener del 2012

PreBenjamí Femení St Miquel - Escola Thau

Primer partit del pre-benjamí femení en la segona lligueta.

Després de que quatre de les juadores participessin en les intenses jornades de portes obertes del col.legi St.Miquel, es va disputar el partit entre L'Escola Thau i el St.Miquel.

La primera meitat va acabar amb un parcial clarament a favor de l'equip visitant i és que la nostra defensa va ser molt fluixeta. A més a més, vam llençar pocs cops a cistella amb un encert molt baix.
Va ser a la segona meitat quan ens vam despertar una mica, no vam ser tan toves en defensa i vam moure més ràpid la pilota: més rebots, pases, i tirs amb més de sentit. Tot i això, el resultat final va ser de 21 a 34.

Es va notar molt el cansanci que tenien després d'un llarg matí esportiu a l'escola que no les va deixar estar concentrades al 100% en el partit.

Esperem que començar la segona volta amb una derrota no ens desmotivi i siguem capaces d'anar millorant els resultats com vam demostrar la passada volta.

Hem de seguir millorant molts aspectes, no està tot fet i encara queda MOLT per treballar. Esperem aconseguir-ho a final de temporada i, per això, hem d'aprofitar el poc temps d'entreno setmanal, venir amb ganes als entrenos i estar concentrades en tot moment.

Ànims i a seguir lluitant!!

Laura i Anna
BlackBerry de movistar, allí donde estés está tu oficin@

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Molt bo.

Felicitats i bona feina

Xavi

Anònim ha dit...

Ho heu fet molt be i recordeu:

No importa guanyar o perdre, l'ho important es jugar net, divertirse i participar.

Seguiu aixi!

Nuria. Alumne del colegi.