dimecres, 25 de gener del 2012

Salle Gràcia - Sant Miquel Junior

Comencem bé l'any amb una victòria davant la Salle Gràcia, on per sobre de tot la defensa ens va permetre guanyar, només es van cedir 33 punts en contra.

Tot i la diferencia del resultat final que va ser de 33-56, si es mira el partit quart per quart, en cap vam fer un gran parcial a favor, però els vam guanyar tots.

La primera part va acabar amb la Salle dins de partit només perdent per deu punts (16-26), però al tercer quart vam continuar amb la pressió i alternant al defenses zonals, i marxàvem divuit punts per sobre al marcador. Això ja era massa diferencia per les rivals i en darrer quart no van poder remuntar i les nostres jugadores van continuar amb un al nivell defensiu.

Propera jornada a casa, amb unes quantes baixes, tot i això espero que amb ganes i una forta intensitat, sobre tot en defensa com el darrer partit, podem endur-nos la victòria contra l'Aula.

Parcials: ¼: 8-14, 2/4: 8-12, ¾: 10-18, 4/4: 7-12.

-Matellán E.(11), Diaz S.(3), Ramos P.(24), Palacín(0), Danés C.(6)-(5inicial)- De Merlo S.(0), Mayos I.(4), Simon S.(3), Farres A.(0), Delso P.(4), Canovas V.(0).