dilluns, 23 de gener del 2012

Primer partit segona fase, primera victòria

Començant la segona fase, haviem pogut observar que ens havien col·locat en un grup del nostre nivell, on esperàvem resultats molt més satisfactoris i de moment així hem iniciat la fase.

El partit era contra el Liceu Francés i vem sortir a pista molt concentrats, després de fer un bon escalfament i els jugadors tenien moltes ganes de guanyar, amb ganes de canviar la dinàmica de derrotes que portava fins aleshores. Només començar el joc ja ens vem adonar que l'equip rival no posseia cap pivot alt i per tant vem aprofitar l'altura del Bernat, l'Esteve i el Sergi per poder fer mal sota la cistella. Així, el primer quart, amb moltes penetracions fàcils i amb canastes sota la cistella a causa dels rebots vem acabar amb un resultat de 04-16, favorable per nosaltres.

Els jugadors estaven molt animats i van seguir així durant tot el partit, fents grans jugades tan individuals com d'equip i robant moltes pilotes que van facilitar els contraatacs. Així doncs durant el segon i tercer quart la ventatge es va anar incrementant fins arrribar a la mitja part amb un resultat de 09-34.

Els jugadors van sortir al quart quart disposats a tancar acta, i amb tres cistelles ràpides van aconseguir-ho, deixant un marcador tancat de 09-40. A partir d'aquí vam aprofitar per provar coses que no acabem de fer del tot bé, encara que per l'euforia els jugadors van deixar-se anar una mica i van "flipar-se" en certa manera, pero en la majoria de vegades amb bons resultats, anotant dos triples i cistelles impresionants com les jugades de l'Alberto o l'Aitor.

Així doncs primera victòria per l'infantil masculí, que n'espera moltes més en aquesta segona fase!

Aquesta vegada no cal destacar un jugador en especial, ja que per primera vegada tots els jugadors van contribuir en la victòria, uns amb cistelles, altres amb assistències i altres amb rebots.

04-16  06-30  09-34  09-40  09-40  09-40

-Ballús: 0 punts (dins de l'acta), 1 falta 0/0 tirs lliures, grans assitències i 1 triple.

-Moré: 2 punts (dins l'acta), 1 falta, 0/0 tirs lliures.

-Calzada: 4 punts (dins l'acta), 2 faltes, 0/0 tirs lliures i gran partit sota cistella.

-Mendiri: 6 punts (dins l'acta), 5 faltes, 2/2 tirs lliures, 1 triple.

-Alegre: 0 punts (dins l'acta), 4 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Antiza: 14 punts (dins l'acta), 4 faltes, 0/0 tirs lliures i la millor jugada del partit.

-Ginot: 12 punts (dins l'acta), 2 faltes, 0/0 tirs lliures i grans rebots.