dissabte, 27 de febrer del 2016

Pre-aleví Handbol

Nova victòria del pre-aleví d'handbol contra un altre dels grans de la categoria. En aquest cas la Salle Bonanova.

Tot i el resultat de tres quarts guanyats de quatre, el partit  va ser molt més igualat del que el resultat diu. I això o podem veure amb els gols. Ja que l'equip rival va marcar 19 gols per 14 nostres.

Respecte al primer quart cal remarcar el bon atac dels nostres, juntament amb la defensa i la porteria.  Amb un parcial de 7-2 a falta de dos minuts  el quart ja era nostra. Així que a mantenir el resultat i ha pensar en el segon quart. Finalment 7-5. Tot i la poca diferència de gols vem ser molt superiors. Cal destacar també el gran rendiment en la portería en aquest primer quart.

El segon quart no varem estar molt fins en atac i gràcies a la portería vem poder tornar a guanyar el quart. 3-1. La igualtat entre tots dos equips es notava i escapa-se de molt era difícil.

El darrer quart va ser el més complicat per els nostres i un autèntic desastre en atac. Un parcial de 0-10 va ser la nota més negativa del partit. Sense idees en atac, pilotes mal aprofitades, poques ajudes....el partit es complicava i l'últim quart teniem que guanyar-lo o empatar-lo per guanyar el partit. També cal dir que durant un minut vem estar amb un jugador menys per l'expulsió d'un dels nostres. I això ens va fer mal.

La tónica del quart quart va ser una barreja entre el primer i el segon. El partit el controlavem nosaltres. Sempre amb més possesió de pilota i amb més circulació. Tot i així l'equip visitant feia una bona defensa i costava encarar a portería. Però a falta  de 5 minuts el resultat era de 2-1. Temps mort demanat per l'entrenador rival i donar quatre consells. I els hi va soritr...gol dels visitants i 2-2. Així que temps mort demanat, ara per nosaltres, per explicar corregir un parell d'espectes i fer uns canvis necessaris. I van ser bons, a falta de 2 minuts ens anavem 4-2. Però altre  cop vem tenir l'expulsió de un dels nostres jugadors. I això va fer que el rival fes un parcial de 0-1. Ara el marcador era de 4-3 i tornavem a recuperar el jugador expulsat a falta d'un minut. I ens va donar ales per fer una bona defensa i acavar guanyant el quart.