dissabte, 27 de febrer del 2016

Bq. Cadet Masculí. Montigalà - CSM

Quarta victòria consecutiva! Tornavam anar una mica justos d'efectius (només 8 jugadors) i contra un rival que sempre ens dòna molts problemes però vam saber estar concentrats tots en tot moment. Va ser un partit molt intents i igualtat on al 3r quart vam agafar una petita ventatge de 10 i vam sapiguer aguantar-la fins al final (17-27).
Partit molt dur i intens on van predominar la defenses sobretot la nostra on vam deixar el rival en només 17 punts.
Tot i el cansament de l'últim quart vam saber treure caràcter i continuar donant la cara al partit.
Enorabona nois! Estem en una bona dinàmica però encara podem seguir millorant i mirar amunt!