dissabte, 6 de febrer del 2016

Aleví Femení de Bàsquet

Col·legi Sant Miquel 52 -  35 Escola Thau

Primera victòria d'aquesta segona fase de la temporada davant d'un equip que ens ha posat les coses difícils des de  l'inici.

Tot i començar amb un bon treball al primer quart aconseguint un parcial de 9-2, les rivals mai s'han rendit i han cregut en el seu treball arribant a la mitja part amb una mínima diferència de 4 punts a favor.

A la segona part hem millorat alguns dels aspectes comesos respecte a la primera part, compartint molt més la pilota i fent-ho amb una gran fluïdesa, fet que ens ha permès moltes accions contra zero. A més a més, hem tingut molta intensitat defensiva i hem recuperat moltes pilotes.

Així doncs, és una victòria molt treballada i molt ben aconseguida gràcies a detalls treballats durant les setmanes anteriors als entrenaments.

Cal seguir treballant per corregir altres aspectes però estic segura que amb aquesta dinàmica ho aconseguirem!!

Felicitats a totes per aquesta victòria tant merescuda.