dilluns, 8 de febrer del 2016

BQ BENJAMÍ CSM- SALE BONANOVA



 


Benjamí Femení - CEEB

COL·LEGI SANT MIQUEL - COL·LEGI LA SALLE BONANOVA
Divendres 5/2,  18h15', Pati del CSM

Bon partit el que van disputar les nostres al pati de l'escola el passat divendres, enmig de les festes pròpies del Carnestoltes. No tant públic com en l'últim partit a casa, menys tensió i més encert. Treballant poc a poc, guanyant cada quart, arribem amb avantatge de 6 al tercer periode, a on tres triples consecutius de tres jugadores diferents ens fan marxar al marcador. Les visitants no aconsegueixen superar la defensa i anotar amb facilitat, el que fa impossible que puguin revifar-se. Augmentem la diferència, fins el 50-18 final, en una tarda completa de les del Sant Miquel.
A destacar l'àrbitre, que no només va xiular, si no que va ajudar a corregir les accions de passes o a entendre les normes arbitrals a les noies dels dos equips.
Gran partit, petites!
  
 


Benjamí Femení - FCBQ
COL·LEGI SANT MIQUEL - CB SANT JOSEP B
Dissabte 6/2,  10h30', Pati del CSM

Segon partit de la setmana, en aquest cas el de competició federada, amb la visita d'un club històric del bàsquet català: el CB Sant Josep. Encara que es notava el bon treball tècnic, la diferència física i de ganes d'agafar la pilota feia entreveure que no podrien igualar a les nostres: cada lluita era resolta per les del Sant Miquel amb una bona passada a una companya, cada rebot era l'opció a un nou tir. Els periodes sumaven petittes diferències al marcador, però sempre amb igualtat i bon treball dels dos equips. Aquestes van empènyer al 44-18 final, i una nova experiència per les nostres.
Moltes felicitats a les petites jugadores del CSM!
 

 


1 comentari:

carla kadar ha dit...

VAAA noies!!!!