diumenge, 21 de febrer del 2016

Handbol Pre-aleví

Empat del pre-aleví d'handbol davant un rival que a priori era superior.

I es que ahir el Sant Miquel va aconseguir rasca els primers punts davant un equip que sempre ens havia guanyat. Mica en mica aquest equip va creixent i es nota en els resultats.

Cal dir que tots els quart van estar realment igualats i que fins els darrers instants els punts podien anar a qualsevol dels dos equips.

El primer quart es va resoldre amb un ajustat 11-9. On l'atac va ser molt prometedor però la porteria no. Això va fer que el resultat es decantes a favor d'ells.

El segon quart va ser una rèplica del primer. I altre cop la porteria no va estar encertada tot i el bon atac. 12-9 va ser el el resultat final. 2 quarts a favor dels locals i el empat era el millor resultat possible.

Pel que fa el tercer quart va ser el més ajustat i on es va veure altre cop una mencança a la porteria. Altre vegada el rival marcava més de 10 gols. En aquest cas 11. Però amb els nostres 12 gols van fer que el quart fos per nosaltres.  11-12 al tercer quart. El resultat era de 2-1 per quarts i si guanyavem el darrer i últim ens emportarien l'empat.

I així va ser, el millor atac va sortir al final i la millor  defensa també. I així es va veure en el marcador, amb una parcial de 5-7 al minut 5 a favor nostre feia que el camí cap a l'empat podría ser possible. Així que temps mort, i 4 indicacions, i a re-empendre el quart. El joc va seguir funcionant i poc a poc ens varem distanciar amb un resultat final de 7-12.

41-42 van ser els gols dels dos equips i amb aquesta estadística es pot veure la gran igualtat entre els dos equips.

Per altre banda felicitar el suport dels pares que va ser de 10!

Propera setmana Salle Bonanova i a treballar per seguir amb aquest camí ascendent i positiu.