dilluns, 29 de febrer del 2016

Partits setmana 27/2 - BENJAMÍ FEM. BASQUET



 


Benjamí Femení - CEEB

JESUÏTES GRÀCIA-COL·LEGI KOSTKA 'A' - COL·LEGI SANT MIQUEL 
Dimecres 24/2,  18h15', Gimnàs Jesuïtes de Gràcia

Després de l'aturada del Carnaval i de la Copa, tornem amb la competició i als partits. La competició es troba a faltar. Des del principi les primeres ens fan veure que serà complicat plantar cara: un 10-0 en el segon periode ens ho deixa clar. No aconseguim defensar cadasquna a una penalitza amb cistelles fàcils. Per molt que ho intentem, només podem guanyar per la mínima algun periode, fins al marcador final de 56-34.
A veure si millorem la defensa, petites!!
 

 


Benjamí Femení - CEEB

ESCOLAPIS SARRIÀ 'A' - COL·LEGI SANT MIQUEL 
Divendres 26/2,  18h15',  Pati Escola Pia de Sarrià

Segon partit de la setmana, contra un rival més directe a la classificació. Comencem bé, més centrades, amb més ganes i lliuta. Però ens costa anotar, per molt que llencem. Estem concentrades en defensa, fins el quart periode, on varies errades deixem cistelles fàcils a les locals. Els últims dos periodes no millorem, i mantenim la diferència fins al 36-20 final. Una derrota merescuda contra un equip més estructurat.
A continuar treballant, petites!
 


Benjamí Femení - FCBQ
EBCB CORNELLÀ 'B' - COL·LEGI SANT MIQUEL 
Dissabte 27/2,  11h, Pavelló de Rubio i Ors, Cornellà de Llobregat

Tercer partit de la setmana post-Copa. Visitem la pista d'una escola de bàsquet legendaria, el segon equip classificat al nostre grup. Arribem tard per un canvi de camp d'última hora, i ens presentem per jugar a Rubio i Ors amb ganes de fer-ho millor que els dies precedents. Es nota només sortir que l'actitut millora, agafant la primera pilota del salt inicial. Primer ens costa anotar, però poc a poc obrim la llauna. 21-0 per començar, amb una defensa que no deixava rebre. Deixem espai a les locals perque treguin pilota i treballem d'altres coses: sempre s'ha d'aprendre. Però la superioritat física manté la diferència, i acabem amb la victòria de la setmana, 25-54 al camp del Cornellà.
Tornem a defensar!!