dilluns, 18 de gener del 2016

SSCC DIPUTACIÓ--BQ PR-ALEVÍ MASC

Primer partit de la segona fase i  ens va tocar jugar contra el millor equip que hi havia al nostre grup en la primera fase...
Durant tot i la primera part, els dos equips vam tenir una projecció similar, en el sentit de que ambdós vam estar al nostre nivell... això va fer que marxéssim al descans 66-33, on cada parcial va ser d'un tanteig aproximat de 20-10.
La segona part va ser molt semblant a la primera part, menys els dos últims minuts del penúltim període, on vam tenir un "apagón general" i no ens va sortir res bé... per contra, al darrer període va ser el nostre millor amb diferencia! Corrent per defensar i per atacar, si això ho haguéssim fet des de el principi segur que el partit hagués estat més igualat.
Tot i la derrota per 90-60, ens hem de quedar amb les coses bones, com les del últim sisè, i corregir les que no vam fer bé durant la resta del partit, sobretot en defensa, que simplement en córrer més ràpid a defensar ja seria un gran canvi i una gran millora!
Ara a seguir treballat amb ganes i concentració!
Parcials: 1/6: 21-10, 2/6: 24-8, 3/6: 21-15, 4/6: 18-6, 5/6: 26-1, 6/6: 8-20.