dilluns, 18 de gener del 2016

Cadet Femení de Bàsquet

AEE Institut Front Marítim 32 - 35 Col·legi Sant Miquel

Primer partit de la segona lliga i primera victòria de la temporada. Ens ha costat aconseguir-la però dissabte, tot i les baixes, vam fer un molt bon treball per acabar emportant-nos la victòria.

Va ser un partit complicat ja que de les vuit jugadores que som, només van poder assistir-hi sis. Per tant, ja sabíem que a nivell de rotacions anàvem molt justes i calia ser prudents en tots els sentits per arribar vives al final.

Des de l'inici vam sortir ficades i encertades, posant-nos per davant del marcador fins a la mitja part. A nivell de joc vam ser capaces de castigar molts dels seus errors, recuperant pilotes a base d'apretar les línies i controlant el rebot.

Tot i això, les rivals no es van rendir i van aconseguir posar-se per sobre al tercer període, arribant a marxar amb una diferència de 5 punts a l'últim quart. Però cap de les jugadores es va rendir i vam seguir treballant per posar-nos per davant en els minuts finals.

El fet de ser poques jugadores ens va perjudicar ja que vam acabar amb tres jugadores expulsades en l'últim minut i tenint-ne només tres a pista.

Tot i aquests moments de tensió i patiment, vam saber gestionar-ho de la millor minera possible i vam acabar aconseguint la primera victòria.

Felicitats noies i a seguir treballant!!!

Carla.