diumenge, 24 de gener del 2016

Handbol Pre-aleví

PARTIDAS!!!!

Aquesta segurament és la millor paraula per definir el partit dels nostres jugadors.

Tot i començar perdent al primer quart contra el Safa Horta per un parcial de 1-5, a partir del segon el joc del Sant Miquel va ser més que notable.

LLàstima dels primers 10 minuts que van ser per borrar del partit. Amb ajudes poc intenses, pases sense sentit, sense espais en el camp etc... va fer que els visitants guanyessin amb comoditat. 1-5

El segon quart el joc va ser el que realment buscavem. Espais oberts, ajudes en atac i defense ràpides i eficaces, possesió de pilota controlada i sobretot una defensa forta i constatnt. I això ens va permetre guanyar 8-3. Tot i els inicis complicats  d'aquest quart amb un 0-1 les coses van anar rodades.

El tercer quan la dinàmica del bon joc va tornar a disminuir, la podriem definir com un quart aceptable. Però la la portería va ser de 10!!!! 7 parades de 7 llançaments entre els tres pals va ser el que va decantar la victòria del quart a favor nostre. Al final 2-0.

Per últim, el darrer quart, va ser igual de bo que el segon. Un joc ràpid però a  l'hora controlat. Amb una defensa de llibre i amb una intensitat i implicació dels nostres per enmarcar. Final del quart 7-5.