Crónica fin de semana 16/1

Benjamí Femení - CEEB
ESCOLA VORAMAR A - COL·LEGI SANT MIQUEL
Divendres 15/1,  19h30', Pati de l'Escola Voramar

Comencem la segona volta a pista d'un equip imbatut al seu grup, l'únic de benjamí femení que encara no había perdut. Molt igualat des de el començament, amb més accions de pilotes perdudes que de llençaments a cistella, amb molta lluita i emoció en cada acció, per anar al descans 12-12. A la segona part les petites arrenquen amb més empemta i tenim la sort de ficar algun contraatac: sumem i acabem el cinquè període 16-22. Els tirs lliures i la bona defensa al darrer fan que Sant Miquel aconsegueixi la primera victòria de l'any.
Felicitats a les petites jugadores del CSM!

Benjamí Femení - FCBQ
FEMENÍ SANT ADRIÀ B - COL·LEGI SANT MIQUEL
Dissabte 16/1,  12h30', Poliesportiu Ricart de Sant Adrià del Besòs.

Primer aprtit del grup a la competició federada, i visita a una de les pistes clàsiques del bàsquet femení. Ja a l'esclafament veiem molta diferència física i tècnica, i decideim posar normes a les nostres per intentar aprendre el màxim possible del partit: limitar bots, passades, defensa,... Tot per intentar que totes les nenes, nostres i seves, poguessin gaudir del matí de bàsquet. Encara i això, cada període sumem moltes cistelles i deixem poca opció a les locals. El marcador final no te importància, encara que consti a l'acta un 4-54: l'important és que totes van anotar i totes van millorar en coses que habitualment no fan.
Moltes felicitats pel treball a les petites jugadores del CSM!