dissabte, 23 de gener del 2016

Preinfantil mixte "A" 40 - lycee français de gava 58

Derrota contra el Liceu Francès de Gavà 40-58, en un partit en el qual el resultat final no mostra la tònica del partit, i és que, tot i ser un equip inferior tècnicament a nosaltres, va estar molt renyit. El problema va venir al 5è quart quan el Liceu es va quedar amb 4 jugadors a pista. El fet de no saber atacar una defensa en zona (tot i que en aquesta categoria no està permès) i tampoc saber defensar amb un defensor més va provocar que el resultat del quart fos 2-16. Al final no es va poder recuperar i es va perdre el partit. Anims i a millorar!