dissabte, 30 de gener del 2016

Pre-aleví Handbol

Nova victòria del pre-aleví d'handbol. I ja són dos en tres partits des de que ha començat la segona fase.

Mica en mica anem agafant la dinàmica de joc.

Pel que respecta aquest cap de setmana el rival ha estat el Sants-UBAE. Un equip on la primera fase varem perdre dos quarts, vem empatar un i vem guanyar un. Però aquest cop el resultat ha canviat i els dos punts han vingut cap a casa nostre.

El primer quart ha estat molt dur i tots dos equips han tingut oportunitats per enportar-se els punts. Amb un parcial de 2-5 al minut 5:00 semblava que les coses es decantaven a favor nostre. Però de cop el rendiment en defensa a baixat i inexplicablament el rival ens ha fet un parcial de 3-0 a falta de 2 minuts. 5-5. A partir d'aquí errades en els llançaments per els dos equips fins a falta de 40 segons on hem marcat. Posteriorment, amb la pressió alta, hem recuperat la pilota i hem marcat un altre cop a falta de 8 segons posant el 5-7 com a resultat final.

El segon quart ha estat sens dubte el pitjor per part nostre. On les ajudes en atac i defensa, i les polotes perdudes han estat molt presents. Tot i així l'empenta dels 43 jugadors de camp s'ha notat. Les ganes i les forç sempre s'han de tenir en compte. Final del quart 10-4.

El tercer quart ha estat força semblant al primer. El partit ha estat  força igualat amb un resultat final de 6-8. Fins els útlims instants tots dos equips tenien opció a guanyar el quart. A falta de un minut l'empat a 6 era el resultat. En cap moment cap dels dos equips havia pogut escapar-se de més de un gol. Al final, amb la pressió forta i la forta defensa hem pogut marcar dos gols més que ens han donat la victòria.

El darrer i últim quart ha estat el més assequible per nosaltres. Tot i tenir a la meitat del quart un resultat de 4-5, poc a poc el rival s'ha hanat apagant i ens ha servit per acabar guanyant 4-8.

Així que dos punts més i ha seguir treballant!