dilluns, 11 de maig del 2015

Partit Handbol Pre Benjamí: Sant Miquel - El Bosc

Partit molt seriós del nostre equip que vam acabar empatant. El primer quart vam estar molt bé en defensa però en atac vam errar masses passades i no vam saber escollir bé la zona de llançament. El marcador al final del quart era de 3 a 3. En el segon quart no vam fer una bona defensa però en atac vam estar bastant millor, això sí, vam errar masses llançaments, si fiquem tot el que tirem hauríem guanyat el quart amb molta diferència. Quart acabat amb un 6 a 6 al marcador. El següent quart, el vam perdre (3 a 8), en part, per una defensa pèssima, ja que del 8 gols 6 van ser del mateix jugador. Aquesta passivitat en defensa va marcar la diferència, a més que no vam saber fer més de 3 Passades seguides. L'últim quart vam sortir per totes, amb les idees clares i a guanyar, i així va ser (8 a 4). En aquest quart sí que vam fer una defensa forta i en atac no vam errar tantes passades, tot i així, vam errar masses llançaments.
Aquest equip millora a passades gegants. Hem de seguir en aquest camí.