dissabte, 30 de maig del 2015

Futbol sala Juvenil B Madres concepcionistas vs Sant Miquel

Decepcionant. Avui l'equip juvenil b del col·legi ha caigut a quarts de final de la copa Barcelona de manera clara i justa. Ha estat un mal partit tot i haver-hi posat forces ganes, però en cap moment hem tingut el domini del joc ni controlat els tempos del partit. Tot i haver arribat a la mitja part amb un 1-1 i haver-nos posat 1-3 a mitjans de la segona part, ha estat un partit molt esbojarrat i on no hem mostrat el futbol del que som capaços de jugar. Físicament hem arribat força cansats, i la manca de bons entrenos en aquest darrer tram de temporada ha perjudicat a l'equip -tot i que no serveix d'excusa-.

Vull felicitat però, a tots els jugadors per la gran temporada que han fet, doncs a la segona fase han quedat primers de manera molt solvent i la seva actitud i generositat ha estat sempre molt gran, amb grans partits i molt bon futbol sala. És un equip que es mereixia haver assolit aquest campionat no només per la gran progressió, sinó perquè són un bloc molt unit i fort. Em sap greu no haver-los ajudat més i espero que el curs vinent puguin assolir els èxits que aquests darrers anys no hem pogut assolir per ben poc, doncs realment s'ho mereixen.

Molta sort, seguiu units i endavant nois!


Resultat final: 4-3


Gols: Álvaro (2), Pablo (1).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims...i hem de reconèixer que s´ha fet una extraordinària temporada...un partit fluix no pot fer oblidar aquesta realitat !!!!

Anònim ha dit...

molt be nousss