diumenge, 10 de maig del 2015

Futbol Sala Juvenil B (J 13) Duran i Bas vs Sant Miquel

Partidàs!!!

Tot i ja tenir el primer lloc assegurat desde fa dues jornades, avui jugàvem en un camp molt difícl com és el del Duran i Bas. A les dues darreres visites a aquest camp no havíem aconseguit la victòria i ens hem de remontar a la categoria infantil per trobar l'única victòria contra aquest equip en el seu camp.

El Duran i Bas només li servia la victòria per poder quedar segon i el partit ens l'hem pres amb molta seriositat sabent que el dia 30 de maig tenim el primer partit de quarts. El plantejament del partit ha sortit rodó i amb una defensa pressionant tota la pista hem provocat moltes pèrdues de pilota de l'equip rival en camp propi i això ha propiciat moltes finalitzacions nostres, que el porter seu ha sabut parar amb grans aturades. 

Tot i el nostre bon joc, el Duran i Bas s'ha avançat amb un xut llunyà; però teníem el partit com volíem i en una gran jugada d'atac (que avui ha estat el nostre fort) el Bruno ha fet pujar el primer gol. Hem continuat pressionant i recuperant la pilota en camp contrari així ha arribat el segon gol del Bruno. Tot i que el Duran i Bas ha empatat al cap de poc en una jugada assajada de falta el Pablo ens ha avançat abans de la mitja part.

L'inici de la segona part ha estat espectacular amb un futbol de toc i d'arribades al segon pal que ha fet que als tres minuts el Sergi hagués fet un hat-trick. Això ha provocat que l'equip rival baixés els braços i la segona part fos totalment de domini nostre. Al final de partit hem encaixat un gol de doble penal. Mirant l'acta ens adonarem de la seriositat i de la intensitat defensiva que hi hem posat, doncs és la primera vegada en aquesta temporada que hem arribat a les 5 faltes a les dues parts.

Ara a seguir entrenant i preparant el partrit de quarts.

Felicitar a tot l'equip, doncs en tota la temporada només hem perdut un partit de copa i en aquesta fase hem guanyat tots els partit i tan sols hem concedit un empat.



Resultat: 3-6

Golejadors: Bruno (2), Pablo (1) i Sergi (3)


1 comentari:

Anònim ha dit...

Feliocitats mister i jugadors..estic totalment d´acord...una gran campanya....però encar falten més èxits....