dimarts, 26 de maig del 2015

Partit festa esportiva

Ahir l'Infantil d'handbol va guanyar l'últim partit de la temporada contra un equip de gran nivell com és la Salle Bonanova. Un partit de "costellada" però on voliem guanyar si o si. La igualtat entre els dos equips va ser tan semblant i disputada que es va tenir que decidir a la tanda de penals on el Sant Miquel va guanar 2-0 al millor de 3.

El principi de la primera part va començar força igualada tot i que els nostres mica en mica guanyaven terreny i ens escapàvem en el marcador. Fen un parcial de 5-2 al minut 10 de la primera part. I així es va mantenir fins el minut 15 aproximadament on vem anar perdent la distància que teníem fen un parcial final de la primera part de 11-10.

A la segona part vem sortir amb el mateix ritme i això va donar-nos una petita avantatge de 3-4 gols de diferència que varem matenir fins el minut 20 de la segona part. Aquesta segona part la vem utilitzar per fer diferents canvis fen jugar a jugadors amb menys minuts durant la temporada i fen canvis de posicions a les habituals. I van ser útils cada un d'aquests canvis ja que varem mantenir i augmentar la diferència fins els minut 20 de la segona part on ens col·locavem a tres gols.

Però de cop la mala fortuna se'ns va possar de cara fen un parcial de 1-4 en els últims 3 minuts on ens va portar a la tanda de penals. Mala sort ja que 2 dels 4 gols del rivals van ser des de fora de 9 metres i sense angle. Tot i així el porter, aquest cop en Miquel que va estar de 10!

Al final tanda de penals desprès de l'empat a 22 i VICTORIA per 2-0 de tres llançaments.

Parada del porter, ara en Nacho Fargas.
Gol del Daniel Sirera.
Parada altre cop d'en Nacho Fargas.
Gol d'en Nacho De Merlo.
Pilota a fora de l'equip rival.
I per acavar...parada del porter rival.

Nota negativa: 3 gols de 7 llançaments des de el punt de penal. tots 3 del mateix jugador. En Daniel. Per això el premi de tirar el priemr llançament a la tanda de penals.

Nota positiva: El gol d'en Yago, què és el segon de la temporada. El partidàs d'en Àlex Roige, Iganci i David de primeres líneas i de la resta de jugadors.