divendres, 24 d’abril del 2015

Santa Isabel 2 - SANT MIQUEL 6

Partit contra el segon classificat en el que si conseguíem la victòria ens convertíem matemàticament en campions com així ha succeït.
El partit l'hem jugat al pavelló i en el que ens han dominat els primers minuts. Després ja ens hem posat una mica més intensos i per davant al marcador amb 0-3.
Així fins a la mitja part en la que hem arribat amb 1-5.
Al tercer quart i a l'últim hem baixat la intensitat i ells ens han apretat més, tenint alguna ocasió de gol i arribant al final amb 2-6 pels nostres.
Felicitar a tot l'equip per aquesta victòria contra un molt bon equip i a seguir entrenant per tal de millorar i prosperar una mica més.
Ara si que poden dir que són campions d'una manera merescuda.
Felicitar també als pares pel bon comportament en tots els partits d'aquesta temporada.