dissabte, 11 d’abril del 2015

ALEVÍ FEM.BQ

Col·legi Sant Miquel 60-58 Jesuïtes Casp

Ahir vam jugar un partit molt disputat en el qual vam acabar emportant-nos la victòria a la pròrroga.

Vam tenir un molt mal inici, rebent, en els dos primers quarts, parcials de 10 punts de diferència. Ens treien molts bàsquets fàcils de guanyar-nos l'esquena i de pèrdues de pilota nostres.

Tot i això, nosaltres vam seguir fent el nostre partit sense rendir-nos ni baixar els braços i, poc a poc, vam anar apropant-nos al marcador fins arribar a l'empat quan ja s'havia esgotat el temps de l'últim període.

Així doncs, vam anar a jugar la pròrroga, tot i que el principi va ser molt caòtic a causa dels nervis de totes les jugadores. Això va comportar més pèrdues de pilotes i atacs precipitats. Ens va beneficiar, però, que l'equip rival estigues amb bonus i vam anar sumant punts de tirs lliures.

Finalment, la victòria es va quedar a casa.

Vull felicitar a totes les jugadores per lluitar fins al final tot i que penso que hauríem de treballar els partits des de l'inici i no anar a remolc del rival.

Carla.




4 comentaris:

Laura Hurtado ha dit...

Jo vaig veure el partit i em va agradar molt. Va ser molt interessant i a la vegada entretingut. Al prncipi ningú hauria dit que guanyarieu però després vau jugar més entregades i amb ganes de jugar. Això si, l'equip contrari a lo millor no era el millor però feien moltes jugades entre elles i s'entregaven al màxim. Però, enhorabona per la vivtòria!! El pròxim millor i amb més " garra " !!

Xavi ha dit...

Felicidades equipo!!!!
Super emocionante

Maria Serrano ha dit...

Ha sigut un dels partits amb més emocions de la temporada. A la prorroga totes teniem tantes ganes de guanyar que no posavem ni una. Però l ' esforç de remontar i no donar -nos per vençudes va valdre la pena. S' ha de dir que nosaltres ens em de despertar abans de que ens portin una diferència de 20 punts ,però va ser emocionant.

Anònim ha dit...

La veritat es que tots els partits contra el Casp han sigut d' allò mes emocionants, ja que a l' anada ens va passar el mateix i vam guanyar per 2 o per 4, l' únic que en aquest partit hem jugat amb pròrroga. Tant les que estaven jugant com les que estavem a la banqueta estavem ficades al partit. Unes jugant i les altres animant. Un partit molt emocionat i es cert que ens hem d' esforçar desde el principi si no volem patir tant, pero a mi em va agrdar molt.
Núria 6èC.