diumenge, 12 d’abril del 2015

Handbol Pre Benjamí: Sant ¨Miquel vs Voramar

Partit perdut però donant una imatge de millora.
El primer quart no vam estar gens bé, els nostres jugadors no van saber obrir al camp i crear espai. En defensa ens va faltar força i agressivitat. (marcador 2-9)
El quart següent va ser un dels millors d'aquesta temporada. Tat en atac com a la defensa vam estar molt fins i vam corre fins no poder més. Vam aconseguir un merescudíssim empat. (marcador 5-5)
El tercer quart vam estar millor posicionats en defensa però en atac vam errar masses passades i no vam obrir el camp. A més, en defensa continuàvem massa tous. (marcador 1-14)
L'últim quart en atac no vam estar tant encertats com ens demanava la situació del partit. Llàstima perquè en defensa no vam estar malament. (marcador 3-9)
Al final 3 quarts perduts i un empatat però vam marxar del camp amb el cap ben alt sabem que millorem i sabent que vam donar guerra al líder de la classificació , el qual només ha perdut dos quarts i ha empatat 3 en tota la segona fase.