dilluns, 13 d’abril del 2015

BON NIVELL AL CAMPIONAT DE CATALUNYA D´ESGRIMA


CARLA CANTOS SOTS CAMPIONA DE CATALUNYA DE SABRE  FEMENÍ.

Aquest diumenge l’alumna de la secció d’esgrima del Col·legi Sant Miquel es proclamà sots campiona de Catalunya de sabre femení en la categoria de menors de 12 anys.
Desprès d’una primera ronda no massa bona, la Carla va superar a la seva rival del club EHB de Barcelona per un tanteig de 10 a 9 en  vuitens de final. Ja en quarts de final va derrotar a la sabrista del SAM, Maria Castanyo per 10 a 8. I en la final no va poder amb Laia Calzada de SAM que es va mostrar  molt superior.
Es un molt bon resultat per aquesta esportista i que demostra la bona progressió dels nostres alumnes.
En nois el resultat més destacat va ser la 6ª posició de Gonzalo Torner que es va quedar a un pas d’optar a les medalles.
Mateo Urgellés que venia de fer un segon lloc en l’anterior competició per menors de 10 anys, no va estar encertat aquest cop i no va tenir opció de colar-se en el podi.
Destacar per sobre de tot la participació dels 9 alumnes del Col·legi que hi van prendre part, Carla Cantos, Gonzalo Torner, Daniel Kunzel, Arnau Acereda, Marcel Cabrero, Mario López, Mateo Urgelles, Mateo Blanco i Pablo Sandoval.
No podem deixar d’anomenar també la tasca dels pares animant i acompanyant als seus fills en totes les competicions. Vagi el nostre agraïment per tots ells.
Poc a poc estem fent més gran aquesta secció i comencem a veure els fruïts del treball com ho demostra l’augment de nens  que ja practiquen l’esgrima com la participació en competicions al llarg d’aquesta temporada.
Pensem que queda molta feina per fer i el volem es que l’esgrima del Col·legi Sant Miquel torni a tenir una presencia important tant en l’escola com en el panorama competitiu.