dimarts, 21 d’abril del 2015

Pre-benjamí Handbol

Gran millora del equip Pre-benjamí d'handbol davant un equip de nivell com es el sants Ubae.

I es que cada dia que passa es veu l'equip més enchufat en el partit i amb una gran millora de joc tan en atac com en defensa. Llastima que la efectivitat en els llançaments no ens van acompanyar i això ens va perjudicar en el marcador.

Amb un bon primer quart l'equip va demostrar que estavem a l'alçada del partit i la victòria es podia decantar per qualsevol dels dos equips. Al final 5-4 per l'equip local tot i que cal reconèixer que un dels gols del rival havien estat dobles. Llàstima....si s'haguessin pitat el marcador hagues estat de empat.

El segon quart ens va costar mes possar-nos en el partit i la derrota va ser merescuda. Van faltar moltes idees clares de llençament que això ens va portar a pèrdues de pilotes constants.

El tercer va ser el millor quart dels nostres amb una defensa molt bona i amb una efectivitat en el llançament important. 2-3! Cal destacar les grans parades a portería.

El quart quart i últim va ser tant igualat com el primer i el tercer on les opcions de llançament eren clares per tots dos equips. Llàstima que en aquest últim van tenir més encert el rival.

Tres quarts perduts i un guanyat. Però cal destacar la bona feina i evolució ascenent dels jugadors que tenen dia a dia.