diumenge, 26 d’abril del 2015

CSM INFANTIL - Col.legi Els Arcs

Gran victòria  per 69-25 per consolidar la 2on lloc de la classificació. Partit molt semblant al que vam jugar alla al seu camp amb l' única i important diferència que després del descans vam seguir treballant a diferència de la 1a volta.

Partit que va començar igualat fins al 3r periode on vam ser capaços de fer un gran parcial (17-0) gràcies sobretot a una bona i molt intensa defensa.

A partir d' aquí vam continuar amb el nostre ritme defensiu fins i la diferència va anar augmentant fins al resultat final. Vam trobar moltes canastes  fàcils de contraatac durant tot el partit i en alguns moment vam saber passar-nos bé la pilota.